Keşke yakın olsaydım.Merhabalar herkese. Böyle bir paylaşım gördüm son durum nedir bilemiyorum aktif yazı göremedim. Antalya olanlar varsa bu canlar için yuva olurlar mı?

Keşke yakın olsaydım.Merhabalar herkese. Böyle bir paylaşım gördüm son durum nedir bilemiyorum aktif yazı göremedim. Antalya olanlar varsa bu canlar için yuva olurlar mı?
Bazı hayvansever sayfalar ayrı olarak topluyorlarDeprem bölgesinde kuş besleyen ve yem bulamayanlar için neler yapabiliriz? Ben koliler içine koymayı düşünüyordum ama afad kabul etmiyormuş.
Kardeşim İstanbuldan iki tır gitti toptancılar yolladi bundan benim haberim var sağolsunlar birleşip yolladılarDeprem bölgesinde kuş besleyen ve yem bulamayanlar için neler yapabiliriz? Ben koliler içine koymayı düşünüyordum ama afad kabul etmiyormuş.
Yaa çok sevindim bu habere abicim. Allah razı olsun hepsinden. Ama başlarında biri vardır umarım. Tır yardımlarını tam ulaştırmadan dönenler varmış zira.Kardeşim İstanbuldan iki tır gitti toptancılar yolladi bundan benim haberim var sağolsunlar birleşip yolladılar
Tabiki kardeşim vardır diye düşünüyorumYaa çok sevindim bu habere abicim. Allah razı olsun hepsinden. Ama başlarında biri vardır umarım. Tır yardımlarını tam ulaştırmadan dönenler varmış zira.