• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Göğüs kemiği kas kütlesi

Mamacita

Aktif Üye
Merhabalar dişi kuşumun göğüs kemiği baya hissediliyor 44 gr ama önceden böyle kemiği hissedilmezdi kemiğin yanında kaslar var ams nasıl bu kasları artırabilirim bu kemiğin hissedilmemesi için ne yapabilirim acaba 🙏🏻😊

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhabalar dişi kuşumun göğüs kemiği baya hissediliyor 44 gr ama önceden böyle kemiği hissedilmezdi kemiğin yanında kaslar var ams nasıl bu kasları artırabilirim bu kemiğin hissedilmemesi için ne yapabilirim acaba 🙏🏻😊
Merhaba 🌹😇 Şuan Tedavi sürecinde Olduğu İçin Zayıflıyor Olabilir. Kuşlar Zayifladikca İki Kemik Arasındaki Yağ Azalır. Zayıfladığı Hissedersiniz.

Mamacita

Aktif Üye
44 Gram İyi Aslinda. Vitaminlerini Aksatmayin Bu Durumda. Ucmasida Yağ Yaktırır Bilginiz Olsun.
Ama hem yumurta hem de tümör varsa onlar ortalama kaç gr eder kuşta acaba onları düşünce kaç gr kalır işte şu an tedavide olduğu için ekstra vitamin takviye vs vermiyorum. Uçması iyi mi yani 🥹😊

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Ama hem yumurta hem de tümör varsa onlar ortalama kaç gr eder kuşta acaba onları düşünce kaç gr kalır işte şu an tedavide olduğu için ekstra vitamin takviye vs vermiyorum. Uçması iyi mi yani 🥹😊
Siz Izmirdeydiniz Sanirim Değil mi ?

Mamacita

Aktif Üye
Aydın izmir Arasi Uzak Değil. En Azından Başka Bir Hekime Gidin Size Hep söyledim. İhtimaller Arasında Tedavi Maalesef Olmaz. Tümör Ya Vardır Yada Yoktur. Aldığı İlaç Tümör İlacı Bu Nedenle Söylüyorum. Karar Yine De Sizin.
Varsa derken yanlış bir tabir kullanmışım kusurs bakmayın yumurts vr tümör var ya acaba onlar ksç gr etkiler demek istemiştim sadece 🙏🏻

Mamacita

Aktif Üye
Burak Bey Sanirim Değil mi ? Başka Bir Hekime Gidin Derim Ben. Burak Bey Çok Hastalık Buluyor 😇
Uzun zamandır kendisine gidiyoruz da şu an tedavinin ortasında değiştirmek istemiyorum açıkcası röntgenleri online atabileceğim bir tane hekim buldum malesef fikir almak için sizin önerdiğiniz yardımcı olabilecek var mıdır online röntgen için 🥹🥲

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Uzun zamandır kendisine gidiyoruz da şu an tedavinin ortasında değiştirmek istemiyorum açıkcası röntgenleri online atabileceğim bir tane hekim buldum malesef fikir almak için sizin önerdiğiniz yardımcı olabilecek var mıdır online röntgen için 🥹🥲
Burak Bey'e Ben 9 Ay Gittim. Siz Bilirsiniz. Online Olarak Yok Maalesef Hiç Bir Hekim Yorumlamaz. Ben Sizi Uyarmak İstedim. Karar Sizin.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Adnan Menderes veterinerlik fakültesi var ilinizde çok da kıymetli hocalarımız var götürebilirsiniz

Üst Alt