• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Garden Mix Platin Seri Muhabbet Kuşu Yemi (Pembe Şerit) İncelemesi

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Daha bugün elime ulaşmış olan Garden Mix firmasının platin seri muhabbet kuşu yemini (pembe şerit) inceleyip ilk izlenimlerimi paylaşacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 14129

Yemi Almaya Karar Verme
Yemi ne zamandır almak istiyordum versele laga prestige yem kullanıyordum 3 paket kadar kullandım aldığım son pakette böceklenme oldu neden bilmiyorum direkt 1kg yemi çöpe döktüm. Tekrardan versele laga alacaktım ki fiyatlar uçmuş 1kg yem 49-50tl olmuş tabi bir yeme bu kadar vermek biraz saçmalık olurdu en güzel ve uygun fiyatlı olarak garden mix platin yani pembe şeritli olan yemini aldım. Şuan kuşlarım yiyor bir sorun yok gibi. Birde kapalı paket aspur aldım gold wingsin 300gr. Yemi verdiğimde üstüne az serperek karıştırarak veriyorum çünkü garden mixte aspur yok. 500grlık aldım çünkü 1kg yemde fazla bekletilince problemler oluşabiliyor azar azar almak en mantıklısı..

İçerik
Yemin içeriğinde " Sarı Darı, Kırmızı Darı, Beyaz Darı, Aspir, Kolza, Keten" var yazmışlar ama az miktarda da yulaf var yemin içinde.

Tazelik
Tazelik konusunda pakette toz yok taze bir ürün.

Değerlendirme
Alınır mı noktasında yem fiyatları bu kadar artmışken evinde az sayıda kuş besleyenler için ideal aspur alıp karıştırın yemi verirken fevkalade oluyor. 01.12.2021 itibariyle 500gr'ı 12TL.

Ekli dosyayı görüntüle 14135

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Teşekkürler inceleme için. Bende vergele laga alıyordum ama 36 tlye aldığım yem şimdi 50 tl olmuş. O yüzden Garden mix i almayı düşünüyorum. Birde bizim burdaki petshop Quik in yemini de önerdi. İksinden de 500 gram alıp denemek istiyorum.Hangisini severlerse ondan devam edeceğim.

Emre A.

Tutkulu
Gayet yararlı paylaşım teşekkürler.Sabitleyeceğim.
İnceleme için teşekkürler hocam güzel olmuş elinize sağlık
Teşekkürler inceleme için. Bende vergele laga alıyordum ama 36 tlye aldığım yem şimdi 50 tl olmuş. O yüzden Garden mix i almayı düşünüyorum. Birde bizim burdaki petshop Quik in yemini de önerdi. İksinden de 500 gram alıp denemek istiyorum.Hangisini severlerse ondan devam edeceğim.
Teşekkürler görselde ekledim.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben kilosu 13 liradan tanıdık kuşçudan alıp kullanıyorum hep hiçte sorun yaşamadım taze geldikçe arıyor sağolsun arkadaş :) bugün farklı bir yem aldım içinde aspir de var ama bakalım sevecekler mi

Emre A.

Tutkulu
Artı olarak ekleme yapayım her paketinde içerik değişiyor yeni aldığım pakette ak darı fazlayken şimdi görsele bakıyorum sarı darı fazla firma elindekileri mi karıştırıyor anlamadım.

Esraömer

Paylaşımcı
Artı olarak ekleme yapayım her paketinde içerik değişiyor yeni aldığım pakette ak darı fazlayken şimdi görsele bakıyorum sarı darı fazla firma elindekileri mi karıştırıyor anlamadım.
Evet aynı durumu bu gün bende yaşadım aynı paket ürün olmasına rağmen akıllı yemliğe koyduğum yemlerin renk farkı çoktu ürünlere zam geldikçe içeriğinimi değiştiriyorlar acaba 😏

Murat Halisdemir

Müdavim
5 senedir gardenmix kullanıyorum sultan olanı memnumum baya iyi ama içinde nijer tohumu var o kuşları kızıştiriyo baya ilk donem fark etmemiştim sonra anladim çekirdek biraz çok fazla o yuzden 1kg gardenmix muhabbet yemi iyi olcaktir sultanlar icin cekirdek ayri verilebilir az olarak

beyyza02

Müdavim
quik çok tozlanıyor bence ve çabuk bayatlıyor ekmeği çok fazla içinde. bence tercih etmeyin.
(versele laga yanındaki.)

beyyza02

Müdavim
5 senedir gardenmix kullanıyorum sultan olanı memnumum baya iyi ama içinde nijer tohumu var o kuşları kızıştiriyo baya ilk donem fark etmemiştim sonra anladim çekirdek biraz çok fazla o yuzden 1kg gardenmix muhabbet yemi iyi olcaktir sultanlar icin cekirdek ayri verilebilir az olarak
ben de geçsem mi diye bakıyordum buna hiç dikkat etmemiştim, kuşlarımın kızışması facia gibi bir şey şu an 😅😅çok teşekkürler🙏

Üst Alt