• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Formix

Zu123

Paylaşımcı
Formix böyle mi oluyor içinde böyle pütürcükler var yoksa bozuldumu kuşunu içirtcektim ama buzdolabına koymuştum tarihide 6-26 var daha ama bi sorayım dedim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Formix böyle mi oluyor içinde böyle pütürcükler var yoksa bozuldumu kuşunu içirtcektim ama buzdolabına koymuştum tarihide 6-26 var daha ama bi sorayım dedim
Merhaba ablacığım bir tabağa damlatıp fotoğraf paylaşır mısın bakalım
Serin yer uygun yağ olduğu için buzdolabı gerekmez😊

Zu123

Paylaşımcı
Abla havalar sıcaktı aldığımda bozulma tehlikesine karşı koydumda artık dolaptan çıkarmak istiyorum ama ısı değişiminden bozarmıyım bilemedim

Ekli dosyalar

Mamacita

Aktif Üye
Bozulma yok ablacım, buzdolabına koyma 🥰
Demet abla merhaba arkadaşım mamaist i bilmiyormuş da bir dahakine bırdan alır artık 😊🙏🏻bu trenyoldan karadeniz petshoptap dan entrobacin probiyotiği, B vitaminini, gerwitini ve calsiyumunu almış güvenilir bir yer mi acaba bitene kadar kullansın en azındna diye baya para vermiş

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Demet abla merhaba arkadaşım mamaist i bilmiyormuş da bir dahakine bırdan alır artık 😊🙏🏻bu trenyoldan karadeniz petshoptap dan entrobacin probiyotiği, B vitaminini, gerwitini ve calsiyumunu almış güvenilir bir yer mi acaba bitene kadar kullansın en azındna diye baya para vermiş
Güvenilirdir orası da ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İçirdim abla teşekkürler bu ara peçeteye taktı ve sakındıkca peçete yemeye daha meyilleniyor yiyoda paröaları göremedim abla ne yapayım probiyotik formix nasıl kullanayım
Ablacığım ağzına damlat, çaykaşığına 1-2 damla da damlatıp içirebilirsin, kokusu ağırdır, sebze meyvede yemiyebilir
Bu hafta 2 defa haftaya 1 diğer hafta 1 sonra 15 günde 1🥰

Üst Alt