• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Erkek Cennet papağanım dişiyi yuvaya sokmuyor ve nohut tanesi kadar yumurta yumurtlamış

dva1327

Yeni Üye
18 aylık Cennet papaganlarım var yuvalık dışında çok uyumlular ancak erkek yuvalıktan çıkmıyor kagıt koyuyor içeriye dişiyi içeriye sokmak istemiyor ancak dişi 3 tane yumurtlamış yuvalıga, bugün mamalıgının içine nohut tanesi kadar yumurtlamış sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
18 aylık Cennet papaganlarım var yuvalık dışında çok uyumlular ancak erkek yuvalıktan çıkmıyor kagıt koyuyor içeriye dişiyi içeriye sokmak istemiyor ancak dişi 3 tane yumurtlamış yuvalıga, bugün mamalıgının içine nohut tanesi kadar yumurtlamış sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, ilk yumurtalar da öyle olabiliyor, benimde olmuştu😊boş %100
Endişe etmeyin erkek yatıyordur, Cennetler ystar😊🤲

dva1327

Yeni Üye
İlk yumurtalarını aldım bunlar ondan sonra ki yumurtaları ne yapmalıyım daha yumurtarmı dişi beklemelimiyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İlk yumurtalarını aldım bunlar ondan sonra ki yumurtaları ne yapmalıyım daha yumurtarmı dişi beklemelimiyim
Calsiyum ve iyi bir beslenme, vitamin takviyesi gerekli, ilk yumurtadan 6 gün sonra oluşum başlıyor, ışık altında bakın, dm den de yazdım😊🤲