Merhaba, candırkedi Cinsleri içinde en akıllı en uysal oyuncu ve iri bir türdürBombay kedisi hakkında bilgi alabilirmiyim
Peki abla kara kedilerin içinde çin varmış öyle diyorlar doğru muMerhaba, candırkedi Cinsleri içinde en akıllı en uysal oyuncu ve iri bir türdür
Hahahajajjajja inanmayın böyle şeylere lütfen! Hurafe hepsi.Peki abla kara kedilerin içinde çin varmış öyle diyorlar doğru mu
Demet abla söylemiş zaten ama bende yazayım.Peki abla kara kedilerin içinde çin varmış öyle diyorlar doğru mu
Yaşınız kaç acaba sizin bizde ilkokul ortaokul dönemlerinde siyah kedinin uğursuzluk getirdiğine inanırdık. Hatta siyah kedi gördüğümüzde üç defa saçımızı çekerdik tabikide böyle bir şey mümkün değilPeki abla kara kedilerin içinde çin varmış öyle diyorlar doğru mu
Doğru varPeki abla kara kedilerin içinde çin varmış öyle diyorlar doğru mu
Yaşım 14 bende inanmıyorum annem birinden duymuş korkmuş bende sorayım dedimYaşınız kaç acaba sizin bizde ilkokul ortaokul dönemlerinde siyah kedinin uğursuzluk getirdiğine inanırdık. Hatta siyah kedi gördüğümüzde üç defa saçımızı çekerdik tabikide böyle bir şey mümkün değil
Benim profil fotoğrafımda oğlum var, Bombay Uğur getirdi evime, lütfen kim olursa olsun yaş ne olursa olsun, böyle şeylere inanmayın,Yaşım 14 bende inanmıyorum annem birinden duymuş korkmuş bende sorayım dedim
Yok abla o konu kapandı şimdi kediyi sahiplenmeyi düşünüyoruzBenim profil fotoğrafımda oğlum var, Bombay Uğur getirdi evime, lütfen kim olursa olsun yaş ne olursa olsun, böyle şeylere inanmayın,
Allah korusun böyle düşününlerin başı her zaman derde girer
Kimse tek tüyünü yaratamaz
Ve hiç kimse Rabbimin yarattığına bahane bulamaz
O her canlıyı kusursuz yaratmıştır
Ol der ve olur
yani burdan sahiplenme mi yapmak istiyorsunuz?Yok abla o konu kapandı şimdi kediyi sahiplenmeyi düşünüyoruz
İnşallah ablacımYok abla o konu kapandı şimdi kediyi sahiplenmeyi düşünüyoruz
Hayır sokaktanyani burdan sahiplenme mi yapmak istiyorsunuz?