• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et ağızdan nefes alma

bibibirp

Aktif Üye
Kuş gayet sağlıklı. Kuyrukta sekme ben açıkçası göremedim. Arada heyecan ortam ısısı vs bunlar hızlı nefes almasına sebep olur. Dışkılar da güzel. Biraz evhamlıyız galiba. 🙂 Kuş zaten tüyde siz sadece destekleyici ile devam edin.
😭😭😭
ya gercekten mı cok sukur o zaman omrumden 20 yıl gitti 3 gunde . çünkü normalde o fısfıs nefes alma sesi gelmezdi son hava kesesi iltihabı olayından beri o yüzden korktum yine aynı şey yaşanır diye çünkü yine böyle olmuştu. yaşı da olunca biraz daha endişeli oluyorum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için allah razı olsun

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
😭😭😭
ya gercekten mı cok sukur o zaman omrumden 20 yıl gitti 3 gunde . çünkü normalde o fısfıs nefes alma sesi gelmezdi son hava kesesi iltihabı olayından beri o yüzden korktum yine aynı şey yaşanır diye çünkü yine böyle olmuştu. yaşı da olunca biraz daha endişeli oluyorum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için allah razı olsun
Kuşta belirti görsem inanın söylerim kuşun tedavi olması gerektiğini. Ama öyle bir durum yok videodaki duruşu gayet iyi görünüyor. Ama kuşun madem solunum hikayesi var yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir. Gözlemlemekte fayda var geçmiş olsun 🌸

bibibirp

Aktif Üye
Kuşta belirti görsem inanın söylerim kuşun tedavi olması gerektiğini. Ama öyle bir durum yok videodaki duruşu gayet iyi görünüyor. Ama kuşun madem solunum hikayesi var yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir. Gözlemlemekte fayda var geçmiş olsun 🌸
şu anda kötü bir durumu yoksa çok iyi ben yaklaşık 2 hafta içinde en azından muayene ücretini biriktiririm o zaman bi baktırırım yine ☺ çokk teşekkür ediyorum 🩷🩷🩷

Üst Alt